gradinite private,scoli private, loc de joaca copii, after school copii, meditatii copii, catering gradinite,Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

BINE ATI VENIT

Controlul minţii

 
Controlul minţii cu sunete tăcute şi supercalculatoare

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) - în engleză SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) şi este descris în Patentul SUA nr. 5159703, numit "Sistem de Prezentare Subliminală Tacută", din 27 octombrie 1992. În introducerea scrisă pentru acest patent, găsim:

"Un sistem de comunicare silenţios în care purtători non-aurali (care nu se pot auzi - nn), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecvenţelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulaţi în amplitudine sau în frecvenţă cu informaţiile dorite şi propagaţi acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod tradiţional prin folosirea difuzoarelor, căştilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtătorii modulaţi pot fi transmişi direct, în timp real, sau pot fi înregistraţi şi depozitaţi pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate şi repetate către ascultător."

Conform celor susţinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind supercalculatoare, să se analizeze modelul emoţional regăsit în electro-encefalograma umană (EEG) şi să se replice (să se "cloneze") aceste modele, adevărate "semnături emoţionale", pe alt calculator, şi, la voinţă, "să se inducă sau să se modifice starea emoţională a fiinţei umane, în mod silenţios".

Compania Silent Sounds Inc. declară că este interesată numai în emoţii pozitive, dar cartelul militar american nu este atât de limitat în scopuri. Este deci evident că acesta este un proiect al Departamentului Apărării al SUA.

Edward Tilton, preşedintele companiei Silent Sounds, declară chiar el aceste lucruri despre S-quad într-o scrisoare din 13 decembrie 1996:

"Toate semnăturile şi schemele (referitoare la stările emoţionale - nn) au fost declarate secrete de stat de către Guvernul SUA şi nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte... Facem casete înregistrate şi CD-uri pentru Guvernul German şi chiar pentru ţările fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA... Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operaţiunii Furtună în Deşert (Iraq) cu un deplin succes."

Ilustratia grafică ce apare în patent, numită "Evoluţia semnăturii emoţionale prin inducerea undelor alfa - theta" este identificată cu AB 116-394-95 UNCLASSIFIED şi este obţinută de la "cel mai sensibil şi versatil electro-encefalograf din lume". Are un raport de amplificare de 200000, faţă de celelalte EEG-uri obişnuite care au numai 50000. Este controlat prin program de "cele mai rapide calculatoare" folosind o tehnologie de anulare a zgomotului similară celei folosite de submarinele nucleare la detecţia obiectelor foarte mici din apă, la distanţe foarte mari.

Scopul acestei întregi "creme" de tehnologii avansate este obţinerea unei "hărţi" a semnăturilor emoţionale umane şi modificarea lor prin semnale către creier. Ilustraţia arată ecranul EEG-ului de la un subiect uman, atât emisfera stângă cât şi cea dreaptă, simultan.

Clonarea emoţiilor

Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de ştiinţă pot identifica şi izola "semnăturile emoţionale" electrice de foarte mică amplitudine ale creierului, le pot sintetiza şi stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci când un subiect uman experimentează o anumita emoţie, oamenii de ştiinţă au identificat aceste modele ale undelor cerebrale şi acum le pot duplica, oricând, la voinţă. "Aceste semnături sunt apoi transmise folosind frecvenţe purtătoare de tip Silent Sound şi ele vor determina exact acelaşi tip de emoţie în orice alt subiect uman care le primeşte!"

Sistemul şi aplicaţiile

Aici este vorba de mai mult decât un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Există extrem de multe tehnologii patentate care se pot adăuga în acest sistem de frecvenţe purtătoare, în scopul de a obţine toate tipurile de efecte.

Există două metode de transmisie cu acest sistem. Una este inducţia directă de microunde în creierul subiectului, fiind limitată la operaţiuni în imediata apropiere. Cealaltă, aşa cum a fost descrisă mai sus, foloseşte frecvenţele purtătoare ale radioului şi televiziunii, care sunt prezente peste tot.

Nu credem că sistemul este folosit pentru a controla o singură persoană, însa el poate avea numeroase aplicaţii pozitive. Totuşi, faptul că informaţiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat şi, deci, periculoase pentru public.

Într-o utilizare convenţională, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor în sistemele de siguranţă. Dar, în spatele plăcutei melodii pe care o auziţi în magazine şi în supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil în mod obişnuit, care vă interzice să furaţi de pe rafturi, sau vă îndeamnă să cumpăraţi cât mai multă marfă. Şi chiar dacă simpla comandă vocală este destul de eficientă, atunci cînd sistemul de prezentare subliminal transmite semnături emoţionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piaţa liberă se foloseşte acestă tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmaţii pozitive, relaxare şi meditaţie, precum şi metode de creştere a disponibilităţilor de învăţare (mai ales pentru studenţi şi elevi).

În context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natură psihiatrică şi psihosomatică. Se spune că este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru că surzii rămîn tot surzi deşi metoda se foloseşte de 30 ani. În schimb, cartelul militar şi elita mondială au acum o armă pe care o folosesc împotriva omului obişnuit care aude normal.

Oficialii nu recunosc nimic

De fapt, Guvernul SUA nu recunoaşte nimic şi a refuzat să comenteze pe marginea existenţei armelor de control mental, de ani de zile. Numai anul trecut, revista US News & World Report a publicat un articol intitulat "Arme miraculoase", care este doar o simplă trecere în revistă a aşa-numitelor arme "care nu ucid". Nici-un cuvânt însă despre S-quad, deşi tehnologia era folosită de şase ani.

Extrase din articol:
"Charles Bernard, fost director de proiecte pentru cercetarea armelor din Marina americană: Nu am văzut încă o astfel de armă care să şi funcţioneze."
"DARPA (Agenţia pentru Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare) a venit la noi anual pentru a vedea dacă sunt căi de a suspenda funcţionarea sistemului nervos central de la distanţă, spune Dr F. Terry Hambrecht, şeful Programului de Proteze Neurale, dar nu a apărut nimic până acum. Totul pare prea Science-Fiction."
Poate părea că este de domeniu SF, dar nu este deloc aşa. Oricum, asta nu este decât ceea ce ei vor să credem, ca să-i lăsăm în pace să-şi urmeze planul...

Ideea care stă la baza acestor arme "care nu ucid" este de a determina ca inamicul să-şi piardă capacitatea de a raţiona fără a-l ucide, pentru a-i lua ostateci, pentru a zădărnici orice formă de rezistenţă fără a-i răni (fizic), de preferat chiar fără să-şi dea seama. Toate tehnologiile de modificare a stărilor mentale pe cale electromagnetică sunt toate în această categorie, dar din moment ce nu sunt recunoscute oficial ele pot fi folosite oriunde şi oricând, dupa bunul plac al celor care hotărăsc acest lucru.

Şi de ce anumite companii din industria divertismentului au recunoscut că au acces la aceste tehnologii când chiar existenţa acestora este negată faţă de marele public?

Chiar în februarie 1998, abordarea de tip "monolit" în negarea existeţei acestor tehnologii şi totala tăcere în ce priveşte acest subiect s-a menţinut chiar şi în faţa comitetelor Congresului american!

Comitetul Economic Unit, condus de Jim Saxton, s-a reunit pe 25 februarie pe tema "Audierea despre Armele de Radio Frecvenţă şi proliferarea lor: impactul asupra economiei". Ca martori au fost invitaţi numeroase personalităţi militare:
Dr Alan Kehs, de la Laboratoarele Militare SUA, a vorbit despre ameninţarea Radio-Frecvenţelor, în general.
James O'Bryon, director de Testări Operaţionale şi director de Testări Incendii de la Biroul Secretarului Apărării la Pentagon, a discutat rolul testelor la incendiu îi implicaţiile acestor teste în cazul armelor de radio-frecvenţă.
David Schriner, inginer principal la Studii de Energie Direcţională al companiei Electronic Warfare Associates şi recent pensionat ca inginer pentru testarea armelor navale, a vorbit despre dificultatea construirii armelor de radio-frecvenţă şi despre ameninţarea teroristă.
Dr Ira Meritt, şeful Diviziei de Identificarea Conceptelor şi Analiză a Aplicaţiilor, al Directoratului de Tehnologie Avansată, de la Centrul de Rachete Defensive şi Tehnologie Spaţială din Huntsville, Alabama (SUA), a vorbit despre proliferarea armelor de radio-frecvenţă venind mai ales dinspre fosta Uniune Sovietică.

Deşi aceste informaţii de interes tehnic sunt importante, mult mai importantă este lipsa oricăror informaţii despre existenţa armelor de radio-frecvenţă care afecteaza în mod direct creierul şi sistemul nervos uman.

Psihotrinică de la KGB

Aceste tehnologii nu au apărut peste noapte. Există o lungă istorie de dezvoltare şi ascundere a acestora de către Guvernul SUA şi probabil că încă jumătate din celelalte guverne ale lumii.

Noi ştim că fosta Uniune Sovietică era activ angajată în acest tip de cercetări. În timpul anilor 1970 KGB-ul sovietic a dezvoltat un Sistem de Influenţă Psihotronic care era folosit pentru a transforma soldaţii în adevăraţi "roboţi umani" programabili. Sistemul se baza pe o combinaţie de hipnoză şi radio-frecvenţă. Proiectul a fost început ca răspuns la o schemă de antrenament similară lansata în SUA de preşedintele Jimmy Carter, a afirmat Iuri Malin, fost consilier de securitate al preşedintelui URSS, MIhail Gorbaciov.

În cartea "Istoria Armelor Electromagnetice" s-a arătat că timp de peste 60 ani s-au realizat numeroase cercetări în acest domeniu, iar în articolul despre telepatia sintetică am arătat că primele cercetări în cadrul programului "vocea din creier" s-au realizat în 1961, folosind referinţe din literatura ştiinţifică publică.

Puterea complexului militar-industrial (sau elita mondială)

Jan Wiesemann a scris o notabilă descriere a situaţiei care există acum în SUA, despre "forţele de drept" şi cum s-a ajuns la această situaţie: "În timpul războiului rece, Statele Unite nu numai că s-au angajat într-o cursă deschisă de înarmare cu tehnică nucleară împotriva Uniunii Sovietice, dar şi într-o cursă secretă de dezvoltare de arme neconvenţionale. Pe masură ce agenţiile de spionaj au continuat să-şi mărească puterea de influenţă şi control - de unde până la al doilea război mondial au avut doar un rol de susţinere şi de servire a guvernelor - la fel au fost suplimentate şi fondurile cheltuite pentru dezvoltarea tehnicilor proiectate pentru surclasarea celorlalţi competitori."

"Şi pe masură ce grupul american de spionaj avea să crească, o cultură secretă s-a răspândit, ceea ce a permis celor din spionaj să aplice numeroasele tehnici dezvoltate de ei pentru a ocoli în mod perfid procesele şi instituţiile democratice..."

"Ca multe alte democraţii, Guvernul SUA este compus din două mari părţi: cei care au fost votaţi, adică guvernatorii, judecătorii, cei din Congres şi Preşedintele, şi, a doua parte - birocraţia perpetuată de-a lungul timpului, cei care sunt în numeroasele ageţii federale."

"într-o democraţie bine echilibrată şi care funcţionează corect, partea votată de public controlează partea birocratică, asigurând poporului o reprezentare reală în cadrul planului guvernamental."

"În timp ce o parte semnificativă din guvernul SUA urmează fără îndoială acest principiu, o altă parte operează într-un deplin secret şi urmează propriul plan ascuns, fără ştirea celor mulţi, plan care este de cele mai multe ori complet diferit de cel public."

În mesajul sau de adio adresat naţiunii americane în 1961, preşedintele Eisenhower a spus: "...am fost obligaţi să construim o industrie de armament permanentă, care a atins proporţii vaste. În plus, trei milioane şi jumătate de oameni sunt direct implicaţi în stabilimentul apărării. Anual cheltuim pe securitate militară mai mult decât profitul net al tuturor corporaţiilor americane."

"Aceasta reunire a imensului stabiliment militar cu marea industrie de armament este nouă pentru americani. Influenţa totală (economică, politică, chiar spirituală) este simţită în fiecare oraş, în fiecare casă, în fiecare birou al guvernului federal. Recunoaştem nevoia imperativă pentru această dezvoltare. Totuşi nu trebuie să trecem cu vederea gravele sale implicaţii. Munca, resursele şi chiar viaţa noastră sunt deplin implicate; la fel şi chiar structura societăţii noastre."

"În cadrul consiliilor guvernamentale, trebuie să veghem împotriva influenţelor nedorite, voite sau nu, ale complexului militar-industrial. Potenţialul unei creşteri dezastruoase a puterii acestuia deja există şi va persista. Nu trebuie să lăsăm ca presiunile acestuia să puna în pericol libertăţile sau procesele noastre democratice."

Nelinişti internaţionale în legătură cu noile arme

Naţiunile Unite a fost infiinţată în 1945 cu scopul de a "salva generaţiile viitoare de la pericolul războiului". În 1975 Adunarea generală a ONU a luat în considerare o primă propunere de proiect a Uniunii Sovietice: "Interzicerea dezvoltării şi producerii de noi tipuri de arme de distrugere în masă şi de noi sisteme de acest fel".

În 1979 URSS a adăugat la lista acestor sisteme de distrugere în masă:
1. Armele radiologice (cu materiale radioactive) care ar putea produce efecte similare cu cele ale unei explozii nucleare;
2. Armele cu raze de particule subatomice (neutrino, pozitroni, etc) care afectează ţinte biologice;
3. Arme cu radiaţie acustică infrasonoră
4. Arme electromagnetice care operează prin anumite radiaţii de radio-frecvenţă care au efecte negative asupra funcţionării organelor din corpul uman.
Ca răspuns, SUA şi celelalte guverne occidentale au ignorat demersul.

În articolul "Armele non-letale nu respectă tratatele", autorul notează că aşa-numita Convenţie a Armelor Convenţionale acoperă multe din armele ne-convenţionale; "cele care folosesc infrasunete sau energie electromagnetică (inclusiv lasere, microunde, sau radio-frecvenţă, sau lumină vizibilă pulsând la frecvenţe proprii creierului - unde cerebrale)".

Harlan Gerard, Director executiv al Comitetului Internaţional Împotriva Armelor cu microunde, mi-a spus că strategia guvernului care stă în spatele promovării armelor non-letale este un subterfugiu. Acum se încearcă un scrutin pentru aprobarea publică a acestor arme. Tehnologiile de control mental nu sunt deloc menţionale, dar ele vor fi aduse "la lumină" mai târziu, şi integrate sub generoasa umbrelă a "armelor non-letale".

Aceste arme au fost recent transferate de la Departamentul Apărării la Departamentul de Justiţie. De ce? Pentru că există numeroase tratate internaţionale care limitează în mod specific sau chiar exclud folosirea armelor de acesta natură în război.

Cu alte cuvinte, arme care sunt interzise într-un război împotriva inamicilor naţiunii americane (deşi ele au fost folosite în razboiul din Iraq!) acum pot fi folosite împotriva propriilor cetăţeni de către poliţia locală, împotriva unor grupuri de protestanţi paşnici la adresa politicii nucleare americane.

Spre un control mental la scară planetară

Secretul în dezvoltarea tehnologiei de control mental reflectă uriaşa putere care stă în ea. Ca să o spunem direct, cine controlează această tehnologie, controlează populaţia. Toată populaţia.

Există dovezi că Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicaţiile acestei tehnologii de control mental, pentru a îngloba pe toţi oamenii, din toate ţările. Aceasta este posibil şi chiar se realizează în aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe şi reţeaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaşte nimic. (Mai ştim noi şi alţii care nu recunoşteau nimic... - nn)

Dr Michael Persinger este profesor de psihologie şi Ştiinte Neuronale la Universitatea Laurenţiană din Ontario, Canada. El a mai vorbit despre efectele profund nocive ale radiaţiilor electromagnetice asupra creierului uman.

"Stimularea lobului temporal al creierului poate evoca în pacient sentimentul unei prezenţe stranii, dezorientare şi dereglări de percepţie. Poate activa imagini din memoria subiectului, inclusiv coşmaruri şi monştri, care în mod normal sunt ascunşi în subconştient."

Dr Persinger a scris un articol în urmă cu câţiva ani, intitulat "Despre posibilitatea accesului direct la creierul fiecarui om prin inducţia electromagnetică a algoritmilor fundamentali". Cităm din articol:

"Ştiinţa neronală contemporană sugerează existenţa unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse într-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteza) directă a acestor coduri în lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesită nivele energetice care sunt deja prezente în mediul înconjurător: activitatea geomagnetică naturală a planetei şi reţelele de comunicaţie contemporană (radio, televiziune, telefonie mobilă, etc)."

"În ultimile două decenii s-au realizat multe care în trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnică de a influenţa direct cele aprox. şase miliarde de creiere umane, fără intermediere, prin generarea informaţiei neuronale în mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pământ - nn)".

"Apariţia şi dezvoltarea istorică a acestor posibilităţi, începând cu praful de puşcă şi continuând cu fisiunea nucleară, au determinat schimbări majore în evoluţia socială care a urmat extraordinar de repede după începerea folosirii lor. Reducerea riscului folosirii greşite a acestor tehnologii necesită discuţii deschise în ceea ce priveşte implicaţiile lor atât pe tărâm ştiinţific, cât şi în plan public."

Nu poate fi mai clar de atât! Însă nu poate fi vorba de discuţii deschise atâta timp cât Guvernul SUA nu recunoaşte existenţa acestei tehnologii.

Articol preluat după Resonance (Bioelectromagnetics Special Interest Group), scris de Judy Wall. (sursa http://aim.active.ws)
 
 
 
 

 
 
 
 
 
SBG 2009
 
 
 ALEGE JUDETUL
 
 
Alba                       Arad                       Arges                   Bacau                      Bihor                          Bistrita Nasaud Botosani                Braila                   Brasov                   Bucuresti                Buzau                 Calarasi                 Caras Severin            Cluj                       Constanta                Covasna       Dambovita               Dolj                        Galati                       Giurgiu                         Gorj                     Harghita             Hunedoara             Ialomita                    Iasi                           Ilfov                Maramures        Mehedinti             Mures                  Neamt                        Olt                      Prahova                  Salaj                         Satu  Mare             Sibiu                   Suceava             Teleorman            Timis                    Tulcea                   Valcea                   Vaslui                Vrancea